En escena hi haurà un únic actor que donarà vida a diversos personatges per explicar «masovers» , una història complexa que canvia d’espais contínuament i que ens farà viatjar per diferents èpoques.

El propietari del mas esdevindrà el fil conductor de l’obra, un espècie de “fals narrador”. Serà a través d’ell que descobrirem els protagonistes de cadascuna de les narracions que s’expliquen a l’obra, mentre intenta vendre el mas, la vivenda de la seua vida.

Emmarcarem l’acció en un espai no realista, més aviat simbòlic i aparentment buit, on objectes, mobles o elements que hi apareixen ens ajuden a crear, a través del suggeriment, un lloc real per cadascuna de les accions i situacions.

La llum jugarà un paper important i ajudarà a crear els climes adequats per on es desenvolupa la narració: de dia o de nit, estiu o hivern, interior o exterior, una festa o un enterrament.

Volem fer una aposta i proposta dramàtica-conceptual a través del so, crear una banda sonora de dalt a baix de la representació entre climes, músiques, sons, efectes, cançons, veus, narracions, poemes… que ens porten a un mon màgic i emocionant. Aquesta banda sonora serà un altre fil conductor de la funció i ens ajudarà a donar unitat a tot aquest trencaclosques.